Nu ik weer tot leven kom
en voel zoals ik voelde
weet ik weer wat liefde is
en hoe ik het bedoelde
vlinders en vage pijn van niet kunnen bereiken
ogen en een stem zo zacht
die steeds warmer lijken
eens zullen wij samen zijn
van waar wij zijn gekomen
nu is die herinnering slechts
tastbaar in mijn dromen