Op het moment dat jij
mijn handen dwong jouw borsten
te omvatten, begon het zweven
zoals een lied van de aarde
naar de hoge hemel klinkt
in de donkere diepzee zinkt.
Een leeuwerik brengt het aan
laat zich niet ontdekken
het geluidsspoor verdwijnt
in een onzichtbare bron
een vis groet achteloos
met haar vinnen de zon.