Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ochtend
Zoals elke ochtend
Als het waken binnendringt
En de leegte van het zijn
Vorm krijgt door de inhoud
Van je leven
Bij ontwaken leeg
Niet weten waar
Of wie je bent
Gewoon er even zijn
Voor een fractie van seconde
Tot de vorm je overstroomt
Je leven doel en inhoud krijgt
En je niet hoeft op te staan
Zonder uit te vinden
Wie je eigenlijk bent
Vrij zijn die paar tellen
Alsof je nieuw geboren wordt
Zoals elke ochtend
In winter herfst of lente
In de zomer geldt dit niet
Reacties op dit gedicht
Pbouwknegt vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Maandag, maart 21, 2016 00:29
Een heel mooi gedicht. Met inhoud ook. En dat lees ik graag. De laatste zin maakt het weer net even anders. Klasse!
Over dit gedicht
Auteur:
Pbouwknegt
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
17 maart 2016
Thema's:
[Leven]