Je bent mijn beste vriend
En mijn maatje...
Een strijdbare rivaal....
Die speciale band met een onverklaarbaar verhaal..
Je bent mijn glimlach...
Heel soms mijn traan...
Weerhoudt niets mij bij jou vandaan
Veel strijd met elkaar gestreden...
Onverwoestbaar zijn wij niet te verslaan...
In jou mijn liefde gevonden...
Met jou voel ik mijn altijd verbonden.
Eerder liefde gekend,
Maar nooit wist ik het zo intens te beleven.
Vanaf nu wil ik jou beste van