ik schuif door naar een hemelpoort
wordt door een stem gehoord,
het is god die mij overhoord
de poort die opent terwijl mijn ogen open gaan
god die tussen mijn wonden in wil staan
de heling die hij brengt is geruststellend
door hem ben ik terug herstellend
nu ik in genezing van hem ben getreden
moet ik wel mijn rust hebben in mijn verleden
daarom is god in ieder mens in het leven
zolang ik maar geloof in hem, dan zal die mij wel willen vergeven
nu aan het einde van mijn overhoring
zegt de stem van god, nu ben je in mijn bekoring
een rijk zo groot van bescherming die hij mij biedt
god die mijn psychose nu in mijn leven verbiedt
en mij de kans geeft om stilte in mijn hoofd te kennen ik zal naar god mijn aandacht met een brief blijven pennen