Schreeuwend en wanhopig zoekend
Zag ik de bloemiste rennen, door de zaal
Een corsage in haar handen, vurig vloekend
Minutenlang rondgedwaald
Ze was op zoek naar jou
Jouw borst
Die zij voorzien wou
Van dat paarse wonder
Helaas mocht jij ontbreken
Vrijdag 18 maart
En moest ik de liefde vieren zonder
Te weten waar hij voor staat
Elke dag mag ik aanschouwen
De chemie tussen vrouw en man
En toen zij vrijdag trouwden
Zocht ik jouw hand
Maar de moeite mocht niet baten
Dus heb ik iedereen bedankt
Opgelucht, dat ik het strijdveld heb verlaten
Maar boos dat jij nooit kwam.