Terreur.
Plotseling een hele harde knal
klonk er door de metro-hal.
Geschreeuw, gegil, chaos,
rond-spattend bloed, deeltjes mens
in het rond
waar jij een kwartier geleden
met je reistas stond.
En dan... sirenes, dienstverleners overal.
Voor alle slachtoffers die ten val
kwamen door terreurgeweld!
Eén grote massa, een slachtofferveld.
Van pijn, verdriet en ellende
veroorzaakt door 'n terroristenbende.
Er klinkt nog het roepen van namen...
Geen antwoord....
Alleen maar tranen.