weer
terug
reclame; nee
huis aan huisbladen; nee
hervonden drukwerk; ik weet het niet
vergeeld, getergd, bestoft
wat is nog toe te voegen
aan wat bestaat
likt ergens een tweede huid
zilt, zoet, opnieuw
elke keer als ik alle plooien proef
en voor lief neem