Mijn hart dat schreeuwt dat van jouw houd
In jouw armen voel ik mijn zo vertrouwd.
Bij jou zijn is enige wat ik wil...
Als we samen zijn verbleekt als om heen
En staat de tijd even stil...
Het verlangen zo groot...
Stilzwijgend geeft het mijn ziel bloot...
Het gevoel niet te temmen
Of noch in bedwang...
Elke moment zonder jou voelt zo enorm lang.
Onbeschrijfelijk hoe sterk dit gevoel.
Zonder woorden wil ik laten voelen wat ik bedoel.
Laat mijn jouw lichaam verwarmen...
Hou mijn stevig vast in jouw armen..
Jouw lippen wil ik kussen,
Jouw vlam laten ontbranden,
Die niet meer is te blussen.
Laat mijn jou die liefde geven...
En jouw iets moois laten beleven.