we zijn de algemene zin van het leven kwijt
we zitten in een wereldvreemd beleid
hoop toe staan we aan de andere kant van de straat
deze wereld zit vol met woede en kwaad
we wachten allen op een teken van vrede
handen tegen elkaar en bidden voor toekomst en heden
de haat van de wereld doen laten vertrekken
en onze handen naar elkaar doen uitstrekken
een mooi lot om in eeuwigheid te willen beleven
de boodschap vanuit een bijbel naar ons toe gegeven
en kunnen zeggen tegen nieuwe generaties
leef goed, en doe het zonder irritaties
de diepe zin van een nieuw leven
je voelt je terug in je eigen waarden
het zijn jullie wensen die de hemel deden openklaren
de zon die de wolken deden verdwijnen
en de zon die op jullie gezichten nu doen schijnen