Honger
een tafel met mooi tafelkleed
daarop een bord met bloemenkrans
belegd met kleine taco, goed gevuld
met fris groen en gegrilde kip
het looksausje loopt er wat uit
je zou het zo gaan stelen
in het midden een torentje
van laagjes gegrild brood
er tussenin een schijfje kaas
daar onder hesp van ’t varken
verder ei met kaviaar
gerookte zalm was het vervolg
ook nog waterkers met radijs
als finale komkommer met tonijn
saus van peterselie als een krans
door het torentje een prikker
met bovenop een cocktail kers
laat ieder nu maar komen
ik heb alvast grote honger
ela