Lentegevoel
De zon schittert hoog aan een
prachtige hemelse blauwe lucht
de lente is nu echt in zicht
waar ik zo naar verlang, ik heb het gemist
Bloemknoppen die open springen
vogels dansen en zingen in het rond
kijk eens goed om je heen
zie en voel dat de natuur weer tot leven komt
Prachtige kleuren, heerlijke geuren
dat is zo intens genieten voor mij
de warme zonnestralen maken me blij
een cadeautje van moeder natuur, voor jou en voor mij
Geniet van al het moois en bijzonders om je heen
geniet van elke dag, met een gratis zon die stilletjes
aan de hemel lacht.!