Afscheid zonder Afscheid
Die avond
zei je me
dat je ’t niet kon,
Afscheid nemen van mij
Wou ik wel.
Jou zien
zou me kraken.
Denk er nu anders over.
jij was m’n vriend,
vrienden wou je blijven.
Toch
liet je me vallen.
je nam Afscheid
zonder je
Afscheid nam
Vrienden voor het leven ben je
als je elkaar zag huilen.
Dat zag jij.
Ik niet.
En zo
is het dus afgelopen.
dit
is mijn Afscheid
Lieven komen en lieven gaan,
maar vrienden blijven bestaan.
Eindelijk zie ik nu
wie
mijn vriend is,
wie
mijn vriend
was.
Tot ooit Dolor,
tot
ooit.