Iemand heeft Je nodig
Opnieuw een kind.
Heb Je nodig,
Je moet me helpen Il.
Help me m’n gedachten
te ordenen.
Help me
die boeken
op z’n juiste plaats te zetten
in de boekenkast.
Doe deze op slot.
En gooi de sleutel niet weg,
maar bewaar Jij hem.
Open de kast af en toe
wanneer je even tijd hebt.
Lees dan een boek
dat handelt over een ver verleden.
Een boek
dat niet enkel het moois omschrijft,
maar ook de realiteit,
hoe het werkelijk was.
Je moet me helpen Il.
Help me m’n gedachten
te ordenen.
Ben opnieuw het lieve kind
vrolijk en opgewekt,
maar
heb Je nodig.
Help me alsjeblieft
m’n gedachten te ordenen,
m’n gevoelens te verwoorden.
Praat met me.
Denk met me.
Zwijg met me.
Help me,
alsjeblieft.
Samen voelen.
Samen denken.
Samen zwijgen.
Help me,
alsjeblieft.
aan Il,