Mijn hart wil nog graag, heeft nog hoop en dromen.
Alleen mijn lichaam zegt: Ik ben moe elke dag en
heb elke dag zoveel zenuwpijn. Ik wil niet dat je
me nog pusht om elke keer weer door te gaan. Maar
ja daar was vandaag de huisarts die zei:
ik weet dat je veel pijn hebt maar helaas hoort dat
erbij. Ik vind dat je het goed doet met alles wat je doet
zorgen voor ouders etc.
Sommige mensen met cidp liggen de hele dag op bed of op
de bank. Maak je niet druk als je soms op bed ligt want
cidp heeft gewoon veel rust nodig. normale gezonde mensen
hebben 10 000 energie units per dag iemand met cidp heeft
er 1000 energie units per dag. dus je doet het goed. dus
niet piekeren!
Niet makkelijk maar was blij met zijn compliment. Net als
vriendinnen momentjes met mijn 2 goede vriendinnen.
Daar kan ik weken op teren op dat soort momenten.
Zo hou ik het vol en hou ik me taai.
p.s. Al laat ik soms een traan