Vlucht
Je vliegt boven de bergen,
ziet golven op het strand,
de zon schijnt op je vleugels,
't gaat boven je verstand.
In tijden van beproeving,
een schier eindeloze nacht,
geeft omkijken in liefde
je steeds weer nieuwe kracht.
Tussen lelijkheid en oorlog
blijft jouw schoonheid bestaan,
nog geen engel maar een mens,
vastbesloten door te gaan.
'k Geniet van jouw gedachten
en zie eindelijk verband:
Omdat het doel al vaststaat,
wordt juist de reis zo interessant.