waar kan een kind naar keren?
vertwijfeld, vol verdriet
niet opgegroeid met jezus
ook god kennen ze niet
wie kan er dan recht spreken
bekend met goed en kwaad
één die het kinderzieltje
in zijn waarde laat
wie is goed en vol van liefde
in de belevingswereld van een kind
waar zij om hulp durven vragen
...de kerstman...en de sint