ze zijn van jou
oranje straatlichten
schaduwen zacht
als twijgjes juist opgeschoten
ik zie jouw woorden
-enkel als ik schrijf-
daar in het donkere portaal
leeft een morbide fantasie
die nachtmerries voedert
ik hydrateer volwassen momenten
met tranen van kinderlijk gelach
in mozaiek geplaatste gedachten
ze zijn van mij-