Het percentage van het drankje
Weet ik niet meer
Ik weet dat je mij bleef aankijken
Starend in mijn ogen
Op zoek naar iets
Waarvan ik wist dat je het niet zou vinden
Een teken van leven
Herkenning
Je wou dat ik zag
Hoe je naar me keek
Maar zoals ik al zei
Het percentage van mijn drankje
Weet ik niet meer
Jou naam
Jouw ogen
Jouw lach
Zijn mij dit keer
Onbekend gebleven
Want ik was aan het dansen
Op the beat van de muziek
Ik was aan het zweven
Even leefde ik niet meer
Even was ik van de aarde los
Verlost van alle zorgen
Die mij in mijn dromen treiterden
Want het percentage van mijn drankje
Weet ik niet
Ik probeer weg te drinken
Alle emoties
Zowel alle geluk en blijdschap
Als de ellende en verdriet
Ik kijk om me heen
Mijn blik onhelder
Maar liefde duidelijk aanwezig
En ik voel het percentage van mijn drankje
Ik voel hoe zwaar het is
Zowel het drankje
Als mijn hart
En er is maar een blik
In de massa
Die ik mis
Jou blik van lusteloosheid
Van achtergesteld geluk
Dat zoek blijft
Ik kijk
Zoekend naar de blik
Die ik normaliter vermijd