hou mij in bedwang
zeg halt tegen mij
trek mij terug naar binnen
want ik sta al een tijdje in de gang
zijn je emoties aan het winnen?
focus mijn aandacht volledig aan u
in de gedachten ben ik terug realistisch
of ik reageer weer heel idealistisch
in dit leven moet ik de verwachtingen wel ergens terug vinden
om jouw terug in mijn armen te binden
ik oordeel niemand uit een omgeving
ieder zijn leven in eigen beleving
we zijn stillekes misschien wel een beetje verschillig
maar ik hou van u ook een beetje eigenzinnig
ik heb het er met mensen over gehad
hoezeer ik met je inzat
ik heb nooit iets verkeerd over je gezegd
ik weet hoe je jouw leven aflegt
het zou fijn zijn om je korter bij mij te hebben
het is fijn om over jouw te rappen
loop rond in mijn kamer
jouw stem vanuit die klop uit een hamer
elke keer als ik aan jou denk
dan neem ik dat aan als een geschenk
weet dat ik op je wacht
mijn hart dat zich naar u bracht
en in woorden klinkt dat heel zacht
want denken aan jou is goed voor mijn hart
dat zegt ik hou van jou
je bent een pracht
en zeker als je naar mij lacht
je blinkende ogen zouden die mijn verdrietige tranen mogen?
ik voel de warmte in mijn tranen
die gevoelig uit mijn ogen druppen
ik die in gedachten bij u zit te wanen
en mijn benen die van kamer naar living huppen
een teken ligt in jouw geweten
op het antwoord, zit ik met handen die zweten
ik kan mijn gevoelens goed verdragen
omdat die worden met emoties van jouw belagen
het is een beest dat wil getemd worden
liefde dat geschreven staat op tassen en borden
aan het eind van dit verhaal
is het liefde
maar geen verbaal
god ik heb je zo graag
maar de verbinding naar haar gaat zo traag
in mijn hart blijft ze voortbestaan
wat ze ook beslist
ik zal haar antwoord wel moeten verstaan
het gaat mijn inzicht in het leven alle sinds veranderen
ook al houd ze meer van een andere
god is de gids die mij gaat leiden
ik hoop dat zij het is die mijn leven gaat bevrijden
je verandert in elke seconden
wanneer ben ik aan je verbonden?
jij bent mijn geloof mijn kerk
je bent mijn kleren
je bent mijn merk
de kleur op mijn wangen
met jouw wil ik rondhangen
je bent mijn verlangen