Wat had ik graag bij jou willen zijn,
Samen met jou… ik zou alles hebben gegeven
Voor een toekomst met jou.
Maar ik viel, en toen verdween jij uit mijn leven
Ik leef binnen de schaduwen van licht en duister
Doorgaans helder, maar er knaagt wat…
In deze gevangenis van zijn en niet-zijn voel ik elke dag hun gefluister
Ze weten niet echt hoe het is om ziek te zijn
Zijn zij wel helemaal lekker? Weten zij veel hoe en waarom…
Ik gaf veel te veel aan jou… ik kreeg er niets voor terug
En nu zijn er weer mensen die zo op me spugen
Het gewicht van al die afkeur breekt bijna mijn rug.
Ik moet eigenlijk uitbreken, maar iedere dag gewoon leven is al zwaar
Had ik maar nooit zo hoog ingezet…
Hoger dan de sterren en de maan en de zon…
Ik viel naar beneden, en ik ben nog steeds niet echt gered
Ware liefde kent doorgaans prijzen
Prijzen te hoog voor stervelingen zoals ik
Ik paste misschien ook wel niet in jou plaatje
tegenwoordig… pas ik nergens meer bij, en zijn de slechte wezens nog steeds in hun schik.