Ik denk zo vaak ...
Ik denk zo vaak aan die fijne momenten
die we beleefden in de vakantie
Het was zo mooi,zo leuk,
zo liefdevol.
Ik weet nog toen je me zei
dat je voor altijd bij me wou blijven
ik weet nog toen je zei
dat je alleen maar mij nog wilt liefhebben
dat je me zo graag ziet,
dat jouw hart bij mij is
Nu is het zo druk,
je bent ziek geweest,je moet zo veel trainen
je moet koersen...
ik ben ziek,ik moet studeren,
ik moet opruimen...
Altijd dat moeten,
ik dacht dat het 'moeten' onze liefde nooit zou kunnen tegenhouden
dat we altijd wel iets zouden vinden
om bij elkaar te zijn
maar nu is het al bijna een maand geleden
dat ik je nog gezien heb
een maand geleden dat ik je nog geknuffeld heb
dat ik je nog gekust en omarmd heb
We zijn nog steeds een koppel
maar waarom is het leven toch zo druk???
Liefde overwint alles zegt men,
Ik geloof daar ook sterk in ,
maar wij worden zo meegesleurd door die
razendsnelle maatschappij
door het 'moeten'
laat ons onze liefde voortzetten
laat ons toch gelukkig leven , zonder al die drukte
Liefde is zo waardevol ,
je moet die levenbelangrijke waarde koesteren
Liefde leeft in mensen , maar ze moet voldoende
aangewakkerd worden...