Magie is overal, vooral op plaatsen en momenten waar je het niet verwacht
Voel de toverkracht van de natuurwezens, de elfen en de sylphiden
Spreek je wens uit in woorden of gebruik je gedachtenkracht
Geef je wensen mee aan de aardmannetjes, de undinen en de nereïden
Een nieuwe lente die al het oude verjaagt
Niets zal nog blijven zoals het ooit was
Frisse wind die met wilde gevoelens belaagt
Zie het glinsteren en het dansen van het gras
De zon verwarmt huid en blaast zoet aardse geuren rond
Ogen blikken blauw en oneindig stralend
Zoet en zacht vol belofte is de mond