Waanzin wordt gedreven,
gevangen in zijn eigen macht,
valt het ten prooi aan zijn gedachten
schimmen vervagen in het duister van de nacht...
wat ooit was, is niet meer helder,
krijgt het niet meer voor elkaar,
gelukkig zijn met kleine dingen,
paniek neemt de overhand,
geen uitweg, verloren in gevoel,
vechtend, zich banend door stroming van emotie,
wordt een weg gespleten en ontstaat de kruising.
Twijfel en angst voor wat komen gaat,
niet meer wetend hoe hiermee om te gaan,
gedachten creëren een nieuw leven,
waarin je gelooft, wat je niet kunt weerstaan,
rukt je weg uit je bestaan,
daden worden gedogen,
de waanzin heeft zijn werk gedaan.