Laat me jouw spons zijn
Zo een grote, die probeert
De vlekken van je ziel te wrijven
en al jouw tranen absorbeert
Laat me jouw spons zijn
Knijp me leeg en fijn
Want dat is tenslotte waarvoor
wij sponzen uitgevonden zijn
Laat me jouw spons zijn
die je achteloos van 't schap gepakt
Hel'maal stuk gebruikt
en weggooit in de vuilnisbak