Daar ben je weer
Ik dacht ik kom je nooit meer tegen.
Jij hebt altijd alles verzwegen.
Tegen iedereen die ik ken!
Je hebt dingen aan hun verteld nare dingen terwijl ik zo niet ben.
En dan ben je er opeens weer.Dat doet mee heel erg zeer!
Ik had jou uit mij gedachten gezet. En kreeg in 1 keer weer veel pret! Ik kreeg een nieuwe vriend. die had ik wel verdiend! En nu ben je er weer. Ik zie je elke keer. Mijn hard doet nog zeer. Maar ik hou nog steeds van jou en ik kan je niet vergeten!
Hoe moelijk het ook word. Woorden schieten me tekort