(Zijn er nog vragen?)
een stenen aambeeld
restanten oerknal
achtergrondruis, een
zilveren vogel
wegstervend, net als
het middaguur
tegen de avond, op
gezette tijden
diepte versus vlakte
-zinloze discussie-
Vergeten. Een licht
in bewolkte blindheid
dat oplost tussen
voortijdig en definitief