Je hebt me bedrogen,
me van alles voorgelogen.
Maar ik heb ermee leren leven,
ik heb je al lang vergeven.
Want je gaf me iets van onschatbare waarde,
maakte me de gelukkigste man op aarde.
Je bracht me weer tot leven,
een grotere gift kon je niet geven.
Tranen van geluk stroomden er zovele,
maar het kon jou niet echt veel schelen.
Je begreep niets van dit wonder,
de ware liefde,zo puur, zo bijzonder.
En ineens was je dan ook verdwenen,
tranen van ongeloof bleef ik wenen.
Maar door jouw gift blijf ik in leven,
hoewel mijn wereld allang is opgegeven.