Ik was daar voor hun.
Ik ben hier helemaal alleen.
stilletjes hun geluk gun,
Is er nu geen een...
Als ik niks van mij laat horen
waar sta ik in hun leven?
Als ik ze niet zal storen
Zullen ze dan wel om mij geven?
waar sta ik in hun leven,
als niemand om mij geeft?
wat zal ik er dan om geven,
als iedereen maar om mij heen leeft...
Ik wil het zo graag zeggen.
ik wil het schreeuwen van de daken!
ik wil mij er niet bij neerleggen...
Wie zal zich druk om mij maken?
een stille vraag om anderen.
een eenzame schaduw.
iets om te veranderen
en een kleine duw.
want eigenlijk;
...ben ik gewoon een beetje eenzaam...