Ja die tijd toen
Die was mooi
Alles was rozengeur en maneschijn
Niets was te veel gevraagd
Alles kon en alles mocht
Je deed wat je wilde wanneer je het wilde
Iedereen was ontspannen
Iedereen was vrolijk
Nu
Nu is dat gedaan
Nu is het serieuze werk aan de beurt
Nu gaan we terug naar ons oude leven
En die goede oude tijd?
Die is niets meer dan een herinnering aan de muur