Dat lijf,
dat gezichtje,
blond
en nog eens
kort gerokt
dat prikkelt toch
gedachten
straks raak ik
aan je verkocht...
Doe je het express
of ligt het echt
alleen aan mij
het is echt kicken
als je naar me kijkt.
Je blik steelt
mijn gedachten
mijn ogen zijn
in de val gelokt
het is enkel smachten....
Mijn hart en hoofd
zitten in de knoop
ik zou alles van je
willen tegelijkertijd
van een mooi
bord eten
ik moet weten
doe geen gooi
zet je niet te koop!