Ik kom vandaag thuis van lange dag zorgen voor mama,
blijkt dat de kelder helemaal blank staat.
Gelijk noodnummer van de woningbouw gebeld.
Technische dienst en loodgieter zijn gelukkig
direct nog vanavond gekomen. Wat blijkt:
Alle leidingen van het water lopen door mijn kelder.
zat er in de leiding van de buurvrouw een klein gat
Gelijk het water afgezet en is de leiding gerepareerd
Daarna met mijn vader paar uur wezen dweilen.
Het ergste is nu geweken maar voel ik flink rot
stress en pijn level is weer richting heel erg
Zondag is het 4 maanden dat ik in mijn eigen huisje woon
Ik weet dat het iedereen kan overkomen,
de loodgieter zei dat het wel vaker gebeurt
En toch voel ik me niet fijn voor het eerst
in mijn eigen huisje, ik voel me er rot door
Kunnen jullie mij opbeuren?
Liefs, verdrietige schildpad