een beat vanuit mijn hart
een lied gezongen in de nacht
elke beat zingt de vrede uit het lijf
waar ik in een zachte rust verblijf
een lied uit de nacht
god die positief naar mij lacht
dit lied dat mijn hart verzacht
god en ik een dag alleen samen
zoals Maria hebben als de ideale damen
s'nachts bij elkaar en overdag uit de kamer
ik voel mij buiten veel bekwamer
ik loop al veel beter rond buiten
een geschreven woord geplakt op de ruiten
op een deur of een venster
hier terug binnen leven zonder een gangster