Kleine Eva is verdwenen
had genoeg van de pijn
en wilde niet meer hier zijn
Zij droomde van de sterren
en bezocht ze elke nacht
Ik weet dat zij daar op mij wacht
Kleine Eva wilde nooit huilen
dat was niet aan haar besteed
Kleine Eva van 6 jaar was dapperder dan wat men haar aandeed
Soms hoor ik haar s' nachts als ik slaap
zij fluisterd in mijn oor
en dan voel ik weer het zeer van wat ik verloor
Wat hebben wij jou liefgehad, kleine schat
wat heb jij geleden
blijf nu daar bij de sterren en slaap tevreden
Kleine Eva zal niet meer lachen
zo hard dat ik ervan moet huilen
zij kan nooit meer in mijn armen komen schuilen
ALs jij daar ergens bent
mijn kleintje, knipper dan eens een keer
mijn sterretje, zo klein en teer
Kleine Eva, als de muziek speelt zie ik je dansen
en lach je even
nu, is het voor jou aangebroken, een beter leven...