Zullen we ruilen
jou onrust voor mijn vrede
mijn toekomst voor jou verleden
Zullen we ruilen
mijn liefde voor jou angst
en weet je mijn liefde
duurt het langst
Zullen we ruilen
mijn troost voor jou verdriet
zullen we ruilen
geef ik in jou hart een lied
wat vind jij daarvan ?
zodat jij weer zingen kan
Zullen we ruilen
al zit je nog zo in de knoop
zullen we ruilen
dan geef ik jou nieuwe hoop
maak een nieuwe start
geef me dan a.u.b.je hart...