Eigenlijk is het één van de meest arrogante zakken die er bestaat,
Er is een gegronde reden dat ik die kwallenbak haat
Maar waarom is hij dan zo sexy en aantrekkelijk, is daar een reden voor?
Die hele episode, is verdorie de reden dat ik niet spoor.
Die stomme arrogantie en zijn idee dat hij beter is dan ik
Maken dat ik van deze lustgevoelens schrik.
Hij heeft een ego van hier tot aan Tokyo Japan,
Doorgaans val ik niet op zulk soort man.
Al dat negatieve is dan ook de reden dat ik er niets mee doe
Hij vind mij niet aantrekkelijk, voor hem ben ik een stomme koe.
Laat zijn baas dit maar niet lezen, dan barst de strijd weer los…
En zoals gewoonlijk ben ik dan weer de klos…