check out mijn vorige leven zijn ontdekkingen
spijt met mijn overtuigende betrekkingen
geleden van vorige eeuw
de heerser was de leeuw
gelukkig jagend naar een hert
het hert word met de angst verspert
een leeuw zo oprecht
zo zeker van zijn vangst
zo onder elkaar overlegt
zijn borst vooruit zonder angst
nu mens met angst om te leven
al moe voor een uur van zeven
de medicatie neemt zijn strijd wel over
maar spijtig wat is mijn leven tot nu toe maar pover
ik trek mij in verdriet
de leeuw in mij dat zich nu verschiet