Lieve Mama
met dikke tranen in mijn ogen
leg ik een boeket
gemaakt van witte lelie's
en op deze bijzondere dag
zeg ik lieve mama
hoeveel ik om je gaf
jij gaf mij het leven
bewandelde mee het gevaren pad
en al mijn zorgen
nam jij mee ,jij grote schat
jij was het die met mij kon huilen
al nam jij mijn hand
dicht bij jou kon ik schuilen
een echte ,innige band
ik wou je zo graag zeggen
zoveel nog iedere dag
samen met jouw kunnen vechten
zodat ik het zonlicht zag
Lieve Mama
met deze bloemen
zeg ik dank
voor de fijne jaren
met ons gezin