Ik moest vandaag op je geboortekaartje kijken
ik wist niet hoe oud je geworden bent
Voel de schaamte door mijn lichaam
omdat het zo lang is geleden dat ik je heb gekend
En ik hoop dat ik het ooit uitleggen mag
dat er redenen zijn voor mijn afwezigheid
Dat het niets met jou te maken heeft
en dat ik er net zoveel onder lijdt
Ik moest kijken hoeveel verjaardagen je al hebt gehad
ik wist niet hoeveel ik er heb gemist
Ik voel de pijn door mijn lichaam
omdat ik de datum nooit uit mijnn gedachten heb gewist
En ik hoop dat je me ooit zal geloven
als ik zeg dat ik elk jaar aan je heb gedacht
Dat ik je sowiezo nooit ben vergeten
en dat ik voor altijd op je wacht