Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Moeite
Jij kijkt
ik praat...
Weinig emotie
op je gelaat
Jij kijkt
van me af
Lichtelijk laf
je loopt weg..
==
Hoort niet wat ik zeg
zogenaamde aanwezigheid
Geen uitdrukking
die op je gezicht verschijnt
Je pijn en verdriet
lang niet meer gedeeld
De traan die in je oog schiet
krampachtig..omdat je je anders voordeed
==
Jij kijkt
en ik weet
Dat je lijdt
omdat je weer eens jezelf vergeet
==
Je mag jezelf zijn
ookal denk je dan dat ik wegren
Maar ik vind het juist fijn
om te weten met wie ik echt ben
Ik kijk..
en je lacht
Het kost moeite en kracht
ben zo trots omdat je probeert
weer jezelf te zijn...
en mij niet meer de rug toekeert
==
Reacties op dit gedicht
Sandra B vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Mark
:
Woensdag, november 22, 2000 17:04
Wees allebei zoveel mogelijk jezelf en accepteer elkaar...jullie zijn op de goede weg!
ilona
:
Woensdag, november 22, 2000 13:48
hmmmmmmmm.....vooruitgang San?
Over dit gedicht
Auteur:
Sandra B
Gecontroleerd door:
cartooneke
Gepubliceerd op:
22 november 2000
Thema's:
[Vriendschap]
[Houden van]
[Vriendschap]