De maan schijnt door de bomen, en ik lig stilletjes van jou te dromen. Het zijn ook mijn dagdromen, die altijd blijven komen. Het lijkt me als een schitterende ster, zo ver, maar toch in mijn gevoel dichtbij, net als jij. In het leven ben je van zo veel dingen niet zeker, maar één ding weet ik, mijn liefde voor jou, word elke dag sterker en beter.