Het was beter geweest
Als je de schuld ook op jouw schouders had genomen
En niet alleen mij als iets slechts had bestempeld.
Het was anders geweest
Als je me niet mijn dromen had ontnomen
Dan was het een heel ander verhaal geworden.
Het was het beste geweest
Als je me niet zoveel pijn had gedaan
Het doet te veel zeer om er nuchter naar te kunnen kijken
Kijk er eens op een andere manier naar.
En niet alleen ´zij is een Bitch, zij dat´ maar eigenlijk… ´wij hebben dit zo gedaan, dus zij heeft daar zo op gereageerd.´
Het vertrouwen is weg.
Ik wil me niet meer verontschuldigen over iets waar ik geen schuld aan heb.