Afstand, ver van de negativiteit,
de schaduw, het verdriet, de pijn
geen haat meer, doodsverlangens, wanhoop
ik ben hier nog, dus ik ga door
Eigenliefde is een groot goed
misschien was ik me daar nooit van bewust
eigenlijk is het ook iets dat ieder ervaren moet
mijzelf geeft het een gevoel van rust
De dagen beginnen hoopvol
graag stap ik uit bed
hoop hebben, iets wat ik nooit kon
en hoop is wat ik nu heb
De zon schijnt warmer
al schijnt ze niet
het leven is zachter
dat is hoe ik het zie
Morgen, volgende week, over een maand, een jaar en jaren
ik heb de kracht gekregen om door te gaan
benieuwd naar al de komende dagen
zal ik vol goede moed in mijn leven staan.