aan de kop van de tafel gezeteld
de dictator met zijn Pinkster ring
uitverkoren om te leiden,
maar vooral een pleurisleier
eng en statig zit hij stevig voor
op zoek naar een beetje eerherstel
zijn energie gaat overvloedig
door de open ruimte heen
de man die hij naar de kroon steekt
wil niks weten van de essentie
wat volgt is een frontale kwab botsing
de dictator pikt dit niet en staat vol in zijn haat
tegen een charlatan die praat met gespleten tong
het hoofd wil keihard schreeuwen in zijn gezicht
'ga terug naar Maastricht en begin daar
maar jouw bijpassende oude GGZ gesticht'
maar het hart heeft energie voor de zaak
toch is het zijn pik die de alphaman
in de dictator naar boven haalt
de charlatan haalt hem ook uit de broek
een slagersmes tussen beiden in
iemand gaat eindigen met een rood kruis
geen verdere hulp bij ontwikkelingen
toch blijft de dictator voor nu in de
vrouwelijke energie en dus zegt men tegen hem:
'he roddeltante, wat ben je nou voor een nicht'