meneer de waterman
geen honderd graden
dus geen brandpunt
maar wel verder geaard
het leven in de brouwerij
computer verstuurd
de mogelijke toekomst
van ontwijkend kenmerk
tot meer dan toereikend
koppige stier die wil feesten
met het haar in stijl
toegankelijk gemaakte
frank sinatra type filmster
door middel van dialoog
toch nog best theatraal
niet echt bijster muzikaal
toch bella musica geluid
verhaler uit het westen
superster, geen jezus
admiraal van oranje
leek best miserabel
pooier van gedoopte dames
in het land van de rode wipmolen
nachtmerrie voor kerst?
nee, deze sneeuw blijft wit
op een bekruist pad
maar via een dunne lijn
op acht mijls laarzen
werd ik zonder mijn broer
een opererend fantoom
alles voor mijn godinnen
zoals mama my atlas
el visje in het paradijs
camp David rockersjam
maat van victors, victoria!
echt geen world war three
wel willy's chocolade fabriek
vol prinsheerlijke paarse regen
waar hij zingend door heen danst
wat heel leuk is om naar te kijken
stop je me in de cel, dan rock ik nog
alles voor een hogere samenleving
de tovenaar in jouw ozonlaag
die geniet van hitte aan de zolen
en babbelt als een geflipte muppet
vet lachen toch dit cabaret