Wij hebben een medeclient verloren
Dat wordt een groot gemis
Wij zullen haar niet meer zien of horen
Al weten wij gelukkig waar ze nu in
Haar kinderlijke geloof en humor
Haar gastvrijheid en haar trouw
Haar alles doen zonder te morren
Haar liefde voor ons,zo trouw
Wie vult haar leegte die zij achterliet
Wie doet nu alles wat zij deed
Wie prijst de heer zo in gebed en lied
Zoals zij dat deed
Laten wij samen goed begrijpen
Dat ook wij koningskinderen zijn
En dat die koning ons de hand wil reiken
Ook als wij niet zo blijmoedig zijn
In dankbare herinnering aan anqelique.
Ze is overleden aan een hartstilstand.