Iedereen heeft ooit al gezegd
dat ik te goed tegen de warmte kan
het mag 30 graden zijn
zelfs daar geniet ik nog met volle teugen van
warm heb ik niet veel
zelfs in de zomer heb ik koud dan
in t-shirt of topje lopen doe ik niet graag
een korte broek of rok is ook niet aan mij besteed
ook al zie je dat bij elke andere vrouw of man
ik kan op een bank zitten recht in de zon
zonder nat te worden van het zweet
bij het lezen van een roman
zo zit ik in elkaar
en beleef het steeds op dezelfde manier, elk jaar
wat denken de mensen ervan
niemand is zo goed als mij
want niemand kan naast mij zitten aan mijn zij
niemand is van mij, fan
30 graden buiten
20 achter de ruiten
ik ben de enige die daar tegen kan
probeer mij achter te doen
dan hebben jullie van de warmte minder last van
(waargebeurd)