Op zoek naar een medaille
Razend om een vreemd geluk
wat hij niet kon bevatten
Met in zijn hoofd een grote druk
wist hij zijn rol niet in te schatten
Hij ademde de verhalen in
van geloofs-bemeten maten
Bouwde daarop zijn eigen zin
om zijn daden goed te praten
Hij meldde trots zijn gloriedaad
tijdens zijn ronde bloedvergieten
Zijn trouw aan een lege staat
voor hij verder ging met schieten
Van samenleven niets begrepen
ging hij voor zijn gouden hart
Heeft zijn ogen toegeknepen
naar het eeuwigdurend zwart
Laat ieder weten wie gekust
ook na deze zwarte nacht
Wens ik de slachtoffers vrederust
en alle naasten moed en kracht
R.I.P. en gecondoleerd, Orlando