Een enkel woord waar ik een pagina mee kan vullen .
Het? Jij?ooit? spijt? Verdomme ik ben het alweer kwijt.
Waarheen? Ruzie? Geen spijt? Toekomst?
Verloren woorden? Verzonnen woorden?
Toegefluisterde woorden, ik houd me doof.
Toegeschoven spiekbriefjes , spontaan allergisch voor papier.
Wijwater? Blindelings ? geloof? Idioten?
Atheïst? Vrijheid? Bedreigend?
Tussenin? Nergens? Verloren?
Schreeuwend nietszeggend, zwijgend alles begrijpend, beide gevaarlijk.
Waarheid de leugen? Leugen als waarheid? in het midden niemandsland.
Vriendschap is als water, droogt op en verdwijnt.
De pen machtiger dan het zwaard? de dood lacht en noemt het gelijkspel.
Een enkel woord? Meervoud? Waterval? Geschreven verdrinkingsdood?
Bier? whiskey? Wijn? Moment opname, de kater dezelfde.
Een enkel woord genoeg? Een lege bladzijde wachtend op een illusie.