Het loopt niet zoals het moet.
Al dagen heb ik geen fut,
mijn motor zit vol prut.
Al weet ik wel dat het lopen me goed doet...
Ik ben ook wat aggressiever...
Ik wil voorlopig geen kilometers malen,
ik zal dus nog wat verder dwalen...
In de zetel hangen! Dàt doe ik liever...
Te hopen dat zich niemand hieraan stoort.
Starend door het denkbeeldige raam...
Het wedstrijdschema? Dàt gooien we overboord.
Mensen denken dat ik onzin uitkraam.
Training volg je zoals het hoort!
Mijn trainer is dan ook... Mijn lichaam...